ContentLABDe plek vol kennis, inspiratie en onderzoek
Bekijk de workshop Contentstrategie →

Wat is het ContentLAB?

In het ContentLAB onderzoek je samen met andere professionals onder begeleiding van ervaren contentexperts een contentthema. We behandelen in iedere editie een ander onderwerp, maar het doel is altijd hetzelfde: we willen professionals inspireren om de strategische inzet van content in hun organisatie te optimaliseren.

Workshops & scrum

De workshops bestaan uit drie onderdelen; theorie, praktijkvoorbeelden en scrummen met content. We gebruiken de Agile Scrum methodiek, waarmee je direct toepast wat je hebt geleerd. Met deze uitdaging in het ContentLAB boek je meteen resultaat!
Binnenkort in het ContentLAB

5 oktober 2017

Den Haag

Workshop: Kanaalstrategie

12:00 - 17:00 uur, incl. lunch & borrel

Meer informatie volgt spoedig. Aanmelden is wel al mogelijk.

Wat bezoekers zeggen over de workshops in het ContentLAB:

"ContentLAB is de creatieve uitdaging in één middag waarbij je de kans krijgt om op een originele manier te leren over content én meteen toe te passen. ContentLAB van Data Direction = DOEN!"

"Het ContentLab is volgens mij een hele goede manier om in een pressure cooker kennis te maken met diverse content thema's en Scrum. Daarnaast is het een mooie gelegenheid van anderen te horen hoe zij ermee in de praktijk van hun organisatie mee omgaan."Locatie ContentLAB

DEN HAAG

Het ContentLAB is gevestigd in HNK (Het Nieuwe Kantoor) in Den Haag. HNK ligt direct aan de A4 (Prins Clausplein)
en is dus goed te bereiken met de auto. Ook met het openbaar vervoer is HNK prima bereikbaar.

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag