Het ContentLAB

Laat je inspireren door onze blogs en whitepapers, tank kennis tijdens een gratis workshop of boek een incompany training.

Kennissessies

Er zijn op dit moment geen events ingepland.

Dé plek voor kennis, inspiratie en onderzoek

Sinds 1995 heeft Data Direction veel kennis opgebouwd rond het vak Content Organizing. Door voortdurend nieuwe onderwerpen, strategieën, technieken, tools en werkwijzen te lanceren wordt het vak Content Organizing verder gebracht.

Iedereen wordt uitgenodigd en geprikkeld mee te denken en mee te werken aan het professionaliseren van het vak Content Organizing. Een vakgebied dat merk én positionering verbind aan de juiste content, binnen de juiste mix van kanalen. En is gebaseerd op een medewerker- en klantcontactstrategie, passend binnen het DNA van je organisatie.

Via onze sessies in het ContentLAB delen wij onze visie, kennis en kunde graag. Een ContentLAB is geen eenrichtingverkeer; door met elkaar te discussiëren over ervaringen en ontwikkelingen leren deelnemers ook van elkaar. Op deze manier hebben we een plek gecreëerd waar aandacht is voor het delen van kennis en het leren over het vak Content Organizing,

We koppelen theorie aan praktijk; een combinatie van inspirerende cases en door Data Direction ontwikkelde modellen en daar waar relevant onderbouwd met (wetenschappelijk) onderzoek. Elke sessie zoomt in op een actueel onderwerp zodat de nieuwste ontwikkelen over het voetlicht worden gebracht.

Met maatwerk bereik je meer

Een frisse blik kan wonderen doen en met wat slimme tips en trucs zet je snel stappen vooruit. Vertel ons met welke uitdagingen je organisatie te maken heeft, dan stemmen we onze incompany aanbod hierop af.

Bekijk incompany mogelijkheden