Kennis

Data Direction spreekt twee keer op Contentmarketing- & Storytelling Event

Op donderdag 27 september 2018 is het Contentmarketing & Storytelling Event van Adformatie. Data Direction is er dit jaar weer bij.

Net als vorig jaar is Data Direction partner van het event Content18. Dit jaar zal Data Direction niet alleen inhoudelijk bijdragen met een expertsessie maar ook als keynote op het hoofdpodium.

  • Keynote

Een kijkje achter de schermen bij Schiphol met Erwin Schaapman

Als senior content organizer van Data Direction helpt Erwin Schaapman organisaties hun contentproces optimaal in te richten zodat zij een uniek, aansprekend en consistent verhaal vertellen. Tijdens Content18 vertelt Erwin hoe Schiphol met een nieuwe contentstrategie elke dag hard werkt om van een procesgedreven organisatie een human brand te worden en te blijven. Een kijkje achter de schermen bij het contentteam van Nederlands grootste luchthaven; een organisatie met veel verschillende afdelingen en doelgroepen en dat als merk vaak in het nieuws is. Een mooie inspirerende case over de lessons learned en de content uitdagingen die er vandaag nog liggen.

Erwin Schaapman - Senior Content Organizer
  • Expertsessie

Leer van Atie de Heer hoe je met pure content vertrouwen (her)wint

Eerlijk en open zijn over wat je wel doet en niet doet als organisatie of merk is tegenwoordig pure noodzaak. Dat geldt niet alleen voor het gedrag, maar dat geldt zeker ook voor je content. Het vertellen van halve waarheden en het weglaten van feiten lijkt de normaalste zaak in de media, tegelijkertijd oordeelt de omgeving steeds kritischer en feller op niet-integer handelen. Wanneer jouw verhaal niet zuiver is, gaan (potentiƫle) klanten daar via social kanalen razendsnel mee aan de haal en heb je binnen no-time jouw boodschap zelf niet meer in de hand. Atie de Heer (Content Organizer en oprichter van Data Direction) vertelt tijdens deze expertsessie hoe je met pure content het vertrouwen van je klanten kan winnen en behouden. Want alleen met pure content raak je je publiek en verbind je ze blijvend aan je merk of organisatie.

Atie de Heer - Oprichter & directeur Data Direction

Programma Content18

Benieuwd naar alle sprekers en sessies van het Contentmarketing & Storytelling Event van Adformatie?

Bekijk het programma