Modellen & instrumenten

De Gouden Cirkel

Download de Gouden Cirkel

Start bij de essentie. Waarom doe je als organisatie wat je doet? Wat is de ‘Why’ van jouw organisatie? En hoe en met wat geef je hier invulling aan? Vul de Gouden Cirkel in om het voor je organisatie duidelijk te krijgen.

Download de Gouden Cirkel

Wat kan ik met de Gouden Cirkel?

De Gouden Cirkel helpt om duidelijk te krijgen waar je als organisatie voor staat. Dat is het vertrekpunt van een goede contentstrategie. In de Gouden Cirkel verwoord je waarom je doet wat je doet en dat geeft aan wat je voor content moet maken.

Je begint met het invullen in het midden, met de ‘why’ van je organisatie. De ‘why’ bepaalt namelijk wat je onderneemt. Vervolgens vul je de ‘how’ in. Daarmee geef je aan hoe je aan gaat pakken wat je in de ‘why’ hebt beschreven. De ‘how’ van je organisatie vertaal je weer naar ‘what’. De ‘what’ geeft aan welke activiteiten je organisatie ontplooit.

We helpen je graag verder

We stellen graag onze modellen ter beschikking. Maar heb je een specifieke vraag of een concrete uitdaging? Laat het ons weten. Of meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per kwartaal alle ins en outs over content.

Neem contact met ons op