Download de Voice Canvas

Ga je bezig met een voice applicatie? Dan is starten met een Voice canvas onmisbaar. Zo werk je doelgericht een ‘intent’ uit en weet je zeker dat je de meest relevante klantvragen beantwoordt.

De Voice Canvas

Download de voice canvas

Wat kan ik met een voice canvas?

Een voice canvas is het startpunt van je voice applicatie. Je werkt er in uit welk doel je met de applicatie (bijvoorbeeld Action on Google, Skill of chatbot) wilt bereiken en voor wie je dat doet. Voice technologie werkt vooral goed in situaties waarin de gebruiker zijn of haar handen niet kan gebruiken of niet goed kan zien/lezen/schrijven. Daarom is het belangrijk om ook de situatie te beschrijven waarin de voice applicatie relevant is.

Het canvas neemt je stapsgewijs mee in de basis van je voice applicatie: waarom doe je het, waarom met voice, welke vragen wil je beantwoorden, voor wie en in welke situatie. Deze input gebruik je vervolgens voor het uitwerken van de daadwerkelijke conversatie.

We helpen je graag verder

We stellen graag onze modellen ter beschikking. Maar heb je een specifieke vraag of een concrete uitdaging? Laat het ons weten. Of meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en ontvang eens per kwartaal alle ins en outs over content.

Neem contact met ons op