Analyse & advies

Quickscan

Wil je snel weten in welke ontwikkelingsfase je contentorganisatie zit? Data Direction heeft er een quickscan voor ontwikkeld.

Ga naar de quickscan

Weet waar je staat

Heb je een duidelijk beeld van je contentaanbod, weet je wat je klanten willen, is je workflow efficiënt en streeft je organisatie al naar omnichannel contentcreatie?

Met de quickscan ontdek je waar je staat op de ladder van een efficiënte en effectieve contentorganisatie. De resultaten laten zien ‘hoe je het doet’ en geven een goede indruk van de punten die voor verbetering vatbaar zijn. Zo weet je na de quickscan precies waarmee je aan de bak kunt.

Quickscan

Aan de hand van een aantal meerkeuzevragen schets je in zo’n twintig minuten een goed beeld van de manier waarop content in jouw organisatie georganiseerd en gemanaged wordt. Nadat je alle vragen hebt beantwoord, sturen we je een rapportage per mail.

Quickscan Data Direction

Doe de quickscan

Krijg direct toegang tot de quickscan via het onderstaande formulier. Ons model is geoptimaliseerd voor organisaties vanaf 50 medewerkers. Is je organisatie kleiner dan 50 medewerkers? Neem dan eerst even contact met ons op.

  • Vul hier je zakelijke e-mailadres in. Uit privacyoverwegingen nemen we geen aanvragen in behandeling als domeinnaam van het e-mailadres en de bedrijfsnaam waar de quickscan voor worden aangevraagd niet overeenkomen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de ontwikkelingsfases waarin organisaties zich kunnen bevinden of heb je een vraag over de quickscan?

Neem contact op