Oplossingen

Strategie

Als je content gericht inzet, kun je ermee bijdragen aan de strategische doelstellingen van je organisatie. Daarom helpen we je graag een doordacht plan te maken, vol concrete adviezen en meetbare verbeterpunten.

Strategische oplossingen

Alles wat nodig is voor doeltreffende content

Klantcontactstrategie

Hoe versterk ik de relatie met mijn medewerkers en klanten?

Het directe contact tussen klanten en medewerkers is van grote invloed op het imago van je merk. Daarom is het belangrijk dat je medewerkers de organisatie op de juiste manier vertegenwoordigen via alle kanalen. De klantcontactstrategie zorgt ervoor dat aan elk klantcontact waarde wordt toegevoegd. Zo krijg en houd je tevreden en loyale klanten.

Contentstrategie & -DNA

Hoe kan content een bijdrage leveren aan mijn organisatiedoelstellingen?

Met een goede contentstrategie op basis van je unieke content DNA weten jouw klanten wie je bent en waar je voor staat. Je genereert en publiceert een constante stroom waardevolle en herkenbare content, waarmee je jouw verhaal vertelt in de juiste stijl, toon en vorm voor je doelgroep. Zo wordt elk contactmoment met je klant waardevol en relevant.

Kanaalstrategie

Hoe creëer ik een eenduidige klantbeleving over al mijn kanalen heen?

Van site tot app en van persoonlijk contact tot sociale media: je klanten verwachten dat jij ze op de juiste plek de informatie biedt die ze op dat moment nodig hebben. Daarom is het belangrijk dat je organisatie aanwezig is op de juiste kanalen en dat er op al deze plekken een consistent, herkenbaar verhaal wordt verteld. Een kanaalstrategie helpt je hierbij.

Voice strategie

Hoe ga ik een herkenbaar en duidelijk gesprek aan met mijn medewerkers en klanten?

Nieuwe doelgroepen aanboren en een persoonlijk gesprek met ze aangaan: het kan met voice technologie. Een voice strategie zorgt dat je het eenduidig doet. Passend met de andere kanalen waarmee gebruikers je content kunnen opvragen. Of dat nu is voor voice search, een voice applicatie of chatbot. Zo krijgt de gebruiker een ideale ervaring.

ContentLAB workshops

Optimaliseer de strategische inzet van content in jouw organisatie. Spijker je kennis en vaardigheden bij tijdens één van onze kosteloze ContentLAB workshops.

Er zijn op dit moment geen events ingepland.

  • Contentstrategie
  • Content DNA

Content beter laten aansluiten op de doelgroep en de strategie

Robeco is een van de grootste vermogensbeheerders van Nederland, met klanten variërend van particulieren tot institutionele beleggers. Om met deze klanten te communiceren, zette de organisatie een groot aantal middelen in. Dit leverde echter niet het gewenste bereik en resultaat op.

Lees verder

Wat heb jij nodig?

Vertel ons wat je doelen en ambities zijn, dan helpen we je graag een passende strategie te bepalen.

Neem contact op