Over ons

Werken bij Data Direction

Uitdagende contentvraagstukken. Werken voor grote mooie merken. Samen met de beste contentexperts in een afwisselende werkomgeving.

Senior Projectmanager content- en kanaalstrategie

Help jij mee onze klanten, alles rond de medewerker- & klantcontactstrategie, content, kanalen en data optimaal in te richten? Ben je analytisch, flexibel en resultaatgericht? En lijkt het je wat om in een inspirerende, prettige omgeving met enthousiaste collega’s het verschil te maken voor onze klanten? Als je graag niet alleen als gebruiker naar social media, websites en voice kijkt, dan maken we graag kennis met jou als onze nieuwe Senior Projectmanager content- en kanaalstrategie.

Lees verder en solliciteer

Stagiair(e) Social media

Wij zoeken een fulltime stagiair(e) die ons helpt bij het bedenken van een social media strategie en het leuk vind om zelf de content te maken (tekst, beeld en video’s). Klinkt dat als iets voor jou en volg je een studierichting in (online- of content)marketing of communicatie? Lees dan verder.

Lees verder en solliciteer

Open sollicitatie

Ben je klant- en medewerkergericht, organisatiesensitief, zelfsturend en analytisch? Kortom, heb jij talent, maar staat jouw baan er niet bij of hebben we momenteel geen vacatures open staan?

Stuur ons je CV en korte motivatie met interesses en capaciteiten naar info@datadirection.nl.

Werken bij Data Direction

Wil je meer weten over werken bij Data Direction? Neem dan contact op met Erwin Schaapman.

E-mail: erwin@datadirection.nl
Telefoon: 06 – 573 151 41

Leer ons beter kennen

Bij Data Direction maken we zelf geen content, maar ontwikkelen de strategie, richten de processen in en bewaken de kwaliteit. Wij maken van organisaties geoliede contentmachines, aangedreven door hun eigen mensen.

Meer over ons